De BEAUFOR collecties

BEAUFOR tuinschermen bestaan in verschillende collecties om zowel een uitgebreide keuze als een snelle beschikbaarheid te garanderen. Er zijn drie collecties of reeksen: Pintura, Arkobaleno en Special Edition.

Pintura
De BEAUFOR Pintura-reeks bevat twee kleuren die bij iedere stijl passen, maar zich toch onderscheiden dankzij hun klassevolle uitstraling. Enerzijds een bruine houtstructuur (CHAMONIX) en anderzijds antraciet met een generfde structuur in (ATLANTIQUE). Ze garanderen de BEAUFOR kwaliteit en hebben langs beide zijden een identieke afwerking. BEAUFOR Pintura tuinschermen zijn (doorgaans) onmiddellijk beschikbaar. Een combinatie van de twee Pintura kleuren in 1 tuinscherm is ook mogelijk.
Pintura kleuren
Pintura inspiratie
Pintura offerte
Arkobaleno
De BEAUFOR Arkobaleno-reeks opent een wereld van mogelijkheden dankzij een keuze uit meer dan 120 verschillende kleuren en uitvoeringen. Van RAL-kleuren tot houtpatronen en metallooks, het is allemaal mogelijk.

Bovendien kunnen dankzij het 2tone concept beide zijden van uw tuinscherm een volledig ander uitzicht hebben. Zo kan de buitenzijde aansluiten bij het uitzicht van uw woning, terwijl u langs de binnenzijde kiest voor een zicht dat het verlengde vormt van uw interieur. Ook kunnen twee totaal verschillende smaken met elkaar worden verzoend zodat u geen compromis hoeft te zoeken met de buren. Strak en modern gecombineerd met tijdloos en klassiek, het is allemaal mogelijk.

Omdat BEAUFOR Arkobaleno tuinschermen speciaal voor u worden gemaakt, geldt een leveringstijd van gemiddeld vier tot zes weken.
Arkobaleno kleuren
Arkobaleno inspiratie
Arkobaleno offerte

Special Edition

De BEAUFOR Special Editions worden exclusief op bestelling gemaakt. Ze bieden nog meer ruimte voor creativiteit. Er wordt per aanvraag bekeken wat de mogelijkheden zijn, met de ambitie om aan elke vraag te kunnen beantwoorden. U zult verbaasd zijn van de mogelijkheden. Special Editions kunnen ook in 2tone uitvoering gemaakt worden.
Inspiratie
Offerte
"We waren op zoek naar een tuinscherm waar geen onderhoud meer aan is."

Kleurenpalet

Bekijk hier alle kleuren

Referenties

Referenties BEAUFOR

Downloads

Downloads

Toontuin

Toontuin