Kenmerken BEAUFOR tuinscherm

Overzicht onderdelen BEAUFOR tuinschermen

Met BEAUFOR tuinschermen worden gerecycleerde kunstsof panelen geplaatst tussen aluminium palen. Beide kwalitatieve materialen die een onderhoudsvriendelijk en duurzaam resultaat opleveren. We sommen hieronder de verschillende onderdelen waaruit een BEAUFOT tuinscherm is opgebouwd.

Modulaire opbouw kunststof tuinscherm Modulaire opbouw: een BEAUFOR tuinscherm wordt modulair opgebouwd met panelen van 25 cm hoogte. De totale hoogte van het tuinscherm kan per paneel worden verhoogd tot een maximum van 250cm (opmerking: de maximaal haalbare hoogte wordt steeds project per project bekeken)
Bovenprofiel BEAUFOR tuinscherm Bovenprofiel: aluminium profiel om de bovenzijde van het tuinscherm af te werken. Beschikbaar in dezelfde kleuren als de palen en panelen. Eventueel in twee verschillende kleuren als de beide zijden van het tuinscherm verschillend van kleur zijn.
Paneelversterking BEAUFOR tuinscherm Paneelversterking: metalen versterkingsprofiel dat elke twee panelen wordt voorzien om doorbuiging te voorkomen.
Palen BEAUFOR tuinscherm Palen: de palen zijn van aluminium en afgewerkt met dezelfde kleurenfolie (of indien gewenst in een andere kleur) dan de panelen. Ze worden bij voorkeur verankerd in de ondergrond met snelbeton. Ze kunnen ook op een verharde ondergrond (terras, beton, tegels,...) geplaatst worden door gebruik te maken van een grondplaat + adapters.
Paaldop en zijprofiel BEAUFOR tuinscherm Paaldop en zijprofiel: de palen worden bovenaan afgewerkt met een zwart kunststof afdekkapje dat met 2 inox schroeven op de paal wordt bevestigd. De aluminium zijprofielen worden gebruikt om een open paaleinde af te werken. Dit zijprofiel wordt in de open zijkant van de paal geklikt.
Panelen BEAUFOR tuinscherm Panelen: de panelen zijn vervaardigd uit een combinatie van recyclage en nieuwe kunststof. Ze zijn 194cm lang, 25cm hoog en 3,5cm breed. De panelen kunnen eventueel op maat gezaagd worden.
Paneelstop BEAUFOR tuinscherm Paneelstop: de paneelstoppen worden gebruikt wanneer de palen in de grond worden verankerd. Ze worden onderaan de paal geplaatst en zorgen er voor dat de panelen niet kunnen verzakken. Als de palen op een verharde ondergrond worden geplaatst dan zijn deze paneelstoppen niet nodig.
Grondplaat BEAUFOR tuinscherm Grondplaat: de grondplaten worden gebruikt voor plaatsingen op verharde ondergronden. Ze worden met inox draadstangen en chemische verankering bevestigd. De palen van het tuinscherm worden over de grondplaat geschoven.


Bent u overtuigd van de kwaliteiten van BEAUFOR tuinschermen? Vraag dan snel je gratis en vrijblijvende offerte aan. Wil je liever eerst nog even de verschillende kleuren bekijken? Klik dan verder naar kleuren Pintura of kleuren Arkobaleno.

Kleurenpalet

Bekijk hier alle kleuren

Referenties

Referenties BEAUFOR

Downloads

Downloads

Toontuin

Toontuin